top of page
saar-5-web_edited.jpg

Bondage is for every body

House of Lupin voedt de verbeelding en creativiteit door iedereen in onze studio te helpen zalige bondage spellen te ontwikkelen met zeer weinig. Of je nu komt om slechts één dag door te brengen of om je creativiteit echt te cultiveren, kom naar een intro of thema les en leef je uit. We zijn gestart in 2017 en sindsdien hebben we de drempel naar bondage en de community steeds proberen verlagen.

House of Lupin is een groeiende organisatie en veilige leeromgeving over bondage dat plezier, kennis en vaardigheden huist voor iedereen. Ieder jaar bekijken we het aanbod en passen we het aan aan de vragen en noden van jullie.

House of Lupin is een vereniging en leeromgeving over bondage dat plezier, kennis en vaardigheden aanbiedt voor iedereen.

Er was eens...

We hebben een lessenplan uitgewerkt rond one rope als het ware volgens de hoofdstukken van een boek. De hoofdstukken zijn elk gericht op een aspect binnen one rope die je kan ontdekken. 
Deze hoofdstukken worden in workshops gegoten op zo’n manier dat iedereen kan inspringen in elke workshop, of je nu een beginner bent of een ervaren rigger of bunnie.

De intro's zijn een perfecte manier om te ontdekken of dit iets voor jou is, en je met wat basistechnieken meteen aan de slag kan gaan. Deze gaan door in onze grote zaal in Planeet Mars. 

 

De verdere hoofdstukken zijn verdere verdiepingen. De kennis van de intro is noodzakelijk om deze lessen te kunnen volgen. We houden deze groepen heel klein zodat er veel ruimte is om op persoonlijk niveau te groeien in jouw gekozen hoofdstuk en gaan door in Peer Rope Ghent. 

Privé workshops zijn ook mogelijk. Deze gaan door in Sint-Amandsberg, Gent. Inhoudelijk wordt je niveau bekeken en krijg je op basis van je huidige niveau persoonlijke coaching om je rigger of bunny game naar the next level te brengen. De inhoud hiervan is steeds in de one rope geest.

workshop hoofdstukken

Deel I
Ground

Leer one rope en al zijn aspecten kennen op jouw tempo. Proef van de introductie of kies thema workshops die specifieke elementen binnen one rope uitwerken.

Deel II
Explore

Ontdek de wereld met one rope door speelse en unieke workshops of avonden. Ga op zoektocht naar zelfliefde, maak je eigen touw, speel met dans of wax en zoveel meer. Elk jaar worden enkele concepten uitgerold.

Deel III
Air

Van grondwerk naar (semi) suspension in een aangepaste one rope stijl. Leer de kneepjes van het vak om je one rope spel naar nieuwe hoogtes te brengen, pun intended.

Deel IV
Just us

Plan een privé workshop om op enkele elementen te focussen, of om een gezellig knus onderonsje waar de les volledig op jullie afgestemd kan worden.

bottom of page