55786397_476075142929913_362201458865392

ons

verhaal

Wij verwelkomen nieuwelingen, gevorderden en alles daartussen om op een zoektocht te gaan naar je eigen BDSM scène. Wij bieden een variëteit aan laagdrempelige ontmoetingsavonden, workshops, coaching, events en een hechte community voor jong en oud. Ontdek waar je heen wilt en sla dan je vleugels uit, of laat ze vastbinden. Achter de coach en hoofd van deze organisatie, LadyLupin, staat ook een heel team en netwerk van helpers en coaches om je daarbij te helpen.

In House of Lupin krijg je toegang tot een hele boel kennis, een community en netwerk van mensen om jezelf te leren ontdekken in deze grote wereld van kinks.

Ben je klaar voor de eerste óf volgende stap? Bekijk dan zeker eens de rest van deze website!

House of Lupin is een vereniging en leeromgeving over bondage dat plezier, kennis en vaardigheden aanbied voor iedereen.

Er was eens...

House of Lupin is een groeiende organisatie en veilige leeromgeving over BDSM dat plezier, kennis en vaardigheden aanbiedt voor iedereen. 

House of Lupin is opgericht door LadyLupin in 2017 als een feitelijke vereniging zonder winstoogmerk om mensen - die nieuw en onervaren zijn in de BDSM wereld - laagdrempelige opties aan te bieden.

In 2019, is House of Lupin een eenmanszaak geworden, ondersteund door een vrijwillig bestuur.  House of Lupin heeft momenteel een werkend bestuur van 6-tal enthousiaste bestuursleden die zich inzetten in de vele aspecten om deze laagdrempelige organisatie waar te maken. Achter dit team staat ook een groep vrijwillige helpers die steeds meewerken op de evenementen en workshops zelf.

House of Lupin telt sinds begin 2020 al meer dan 200 leden en blijft groeien. Er zijn momenteel 2 à 3 vaste evenementen per maand en meer evenementen, activiteiten en workshops doorheen het jaar.

ook gezien op

Atsusacon
ICC Gent

Workshops

Producten

With Pleasure
Vooruit Gent

Workshops

Rope Lounge

MGP Fetish Beurs
Hangar 43 Baasrode

Producten

2de hands verkoop

ons team
_DSC2812[145].jpg
LadyLupin

Hey! Ik ben Saar en ik ben het hart van House of Lupin. Ik ben volgende maar niet gelimiteerd tot: Creatieveling, ondernemer, rigger, mentor, game nerd en sociaal beest.