top of page
Water bondage met drijvende bloemen. Foto door Orphea Photography

Bondage is for every body

House of Lupin voedt de verbeelding en creativiteit door iedereen in onze studio te helpen zalige bondage spellen te ontwikkelen met zeer weinig. Of je nu komt om slechts één dag door te brengen of om je creativiteit echt te cultiveren, kom naar een intro of thema les en leef je uit. We zijn gestart in 2017 en sindsdien hebben we de drempel naar bondage en de community steeds proberen verlagen.

House of Lupin is een groeiende organisatie en veilige leeromgeving over bondage dat plezier, kennis en vaardigheden huist voor iedereen. Ieder jaar bekijken we het aanbod en passen we het aan aan de vragen en noden van jullie.

House of Lupin is een vereniging en leeromgeving over bondage dat plezier, kennis en vaardigheden aanbiedt voor iedereen.

Er was eens...

We hebben een lessenplan uitgewerkt rond verschillende aspecten binnen one rope die je kan ontdekken. 

De tastings zijn een perfecte manier om te ontdekken of dit iets voor jou is, en je met wat basistechnieken meteen aan de slag kan gaan.

De uitbreidingen zijn verdere verdiepingen. De kennis van de tasting is noodzakelijk om deze lessen te kunnen volgen. Elke uitbreiding staat op zichzelf en dat betekent dat je zelf kan kiezen welke uitbreidingen en in welke volgorde je ze wil volgen. We houden deze groepen heel klein zodat er veel ruimte is om op persoonlijk niveau te groeien in jouw gekozen hoofdstuk. 

Privé workshops zijn ook mogelijk. Deze gaan door in Lievegem. Inhoudelijk wordt je niveau bekeken en krijg je op basis van je huidige niveau persoonlijke coaching om je rigger of bunny game naar the next level te brengen. De inhoud hiervan is steeds in de one rope geest.

workshop thema's

One Rope

Leer one rope en al zijn aspecten kennen op jouw tempo. Proef van de introductie of kies verdiepingen die specifieke elementen binnen one rope uitwerken.

Privé workshop

Plan een privé workshop om op enkele elementen te focussen, of om een gezellig knus onderonsje waar de les volledig op jullie afgestemd kan worden.

bottom of page